Dolgozz velem

Ha a vállalkozásodról van szó nem bízhatod a véletlenre.

 

 Egy ponton a legtöbb vállalkozó eljut oda, hogy sok könyvelőt fogyaszt el és dühös, mert nem érti hogy működik a vállalkozása, mit rontott el, hogyan kellene könyvelőt választania, vagy egyáltalán mire kellene odafigyelnie. Pontosan ezen információ hiány miatt, rendszeresen nem a megfelelő szakembert választja maga mellé, ám egyúttal, ha ez megtörténik, gyakorlatilag pénzt vesz ki a saját zsebéből. Saját magát hátráltatja.

Abban segítem a vállalkozókat, hogy ez a helyzet megváltozzon. Megtanítom a vállalkozóknak, hogy hogyan működik a vállalkozásuk.

A vállalkozó felelőssége az, hogy tudja és ismerje azt, hogy hogyan működik a vállalkozása és hogy mi miért van és hogy nem lehet mindent a könyvelőre hárítani. Vállalkozóként fontos tudnod azt, hogy mi az ami,  mindkettőtök felelőssége, és mi nem az.

Természetesen a könyvelőnek is képzettnek kell lennie, tudnia kell hogy mi hogy működik és én ezért vagyok itt, és mindkét félt segítem, hogy könnyebben megtalálják a közös nevezőt. És könnyebben működjenek együtt.

https://www.morvainatalia.hu/mini-audit

A bejegyzés trackback címe:

https://morvainatalia.blog.hu/api/trackback/id/tr9618033282

Kövess a Facebookon is!

süti beállítások módosítása